BIG TIME RUSH: UNDE SUNT EI ACUM?

Deşi filmările pentru serialul Big Time Rush s-au încheiat în 2013, James, Logan, Carlos şi Kendall se află şi astăzi în topul preferinţelor noastre. Ne uităm şi acum cu plăcere la reluările de la Nickelodeon , încă râdem cu poftă la toate glumele şi năzbâtiile băieţilor, iar după fiecare episod ne întrebăm cu tristeţe: de ce a trebuit să se termine?! Ce s-a întâmplat cu băieţii? Unde sunt ei acum? Acestea sunt întrebările pe care şi le pun toţi fanii Big Time Rush, iar noi vom încerca să le răspundem.
În primul rând, trebuie să ştiţi că trupa Big Time Rush nu mai e activă din 2014. Nu a fost vorba tocmai despre o despărţire, spun băieţii, ci mai degrabă despre o „pauză”. Cert e că de-atunci nu au mai lucrat împreună. Ocazional mai apar zvonuri cum că trupa se va reuni, dar până n-o auziţi din gura băieţilor mai bine nu le credeţi. Altfel riscaţi să fiţi dezamăgiţi.
James Maslow
De când s-a încheiat Big Time Rush, James se concentrează pe cariera lui de actor. A apărut ca invitat special în serialul „See Dad Run” şi în thrillerul „Wild for the Night”. În plus, James s-a înscris în concursul „Dancing with the Stars” (Dansând printre stele), unde a câştigat locul 4 împreună cu partenera lui, Peta Murgatroyd. În timpul liber, îi place să se joace cu câinele său adorabil, Fox.

Carlos PenaVega
Carlos a rămas în echipa Nickelodeon, ca prezentator al emisiunii Webheads, şi e bărbat însurat! Carlos Pena şi Alex Vega s-au căsătorit în ianuarie 2014, după care şi-au schimbat numele de familie în PenaVega. Dar surprizele nu se opresc aici. În vara anului 2015 a apărut filmul „Spare Parts”, în care soţii PenaVega au jucat alături de Marisa Tomei, Jamie Lee Curtis şi George Lopez.

Kendall Schmidt
În caz că nu ştiaţi, Kendall este membru al trupei Heffron Drive încă din 2008. Când proiectul Big Time Rush a fost pus pe pauză, Kendall a revenit alături de vechea formaţie, cu care a fost în turneu iarna trecută. Trupa a lansat şi un nou album intitulat „Happy Mistakes”, inclusiv în variantă acustică, iar acum plănuieşte un nou turneu mondial.

Logan Henderson
În ultimii ani, Logan nu a mai jucat în alte filme sau seriale, dar asta nu înseamnă că duce o viaţă plictisitoare. Din contră! Pe Twitter puteţi vedea o mulţime de poze cu Logan şi prietenii lui. Vedeta Nickelodeon călătoreşte mult, participă la emisiuni, uneori cântă cu Heffron Drive şi se bucură de viaţă pur şi simplu.

Niciun comentariu:

Reacti



Imagini pentru teme create de MrPlumo. Un produs Blogger.