La Multi Ani 2016 !

Un an nou, cu certificat de garanţie. Ofertă valabilă doar în noaptea de 31 decembrie 2015 - 1 ianuarie 2016 !
Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi numai lucrurile bune şi apoi să o închideţi în urma voastră, astfel încât grijile şi supărările să nu vă poată urma.
Să prindeţi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culegeţi ce e frumos şi bucuraţi-vă cu adevărat. Petreceţi frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul !
Dacă în anul 2015 am avut aşteptări care nu ne-au fost împlinite, dacă pe 2015 l-am considerat ca fiind sub nivel, atunci fie ca 2016 să aducă tot ce nu a adus acest an, fie ca dorinţele să vi se împlinească, fie ca visele să capete contur şi cele mai bune gânduri să vă însoţească un an de zile de acum încolo.
Fiecare din noi speră că viitorul va fi mai bun, deşi am constatat că nu e. Ba, se pare, trecutul e întotdeauna mai bun decât prezentul, iar prezentul mai bun decât viitorul. Cu toate astea, în sufletul nostru rămâne speranţa, rămân acele clipe în care nădăjduim bucuria, rămân iluziile că, de data asta, vom atinge piscurile fericirii.
Dacă toată lumea vă doreşte ca această zi să fie una minunată, noi vă urăm ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să vă umple sufletul de voie bună !

La mulţi ani fericiţi ! 

Niciun comentariu:

Reacti



Imagini pentru teme create de MrPlumo. Un produs Blogger.